• BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,35% 0,12
  • EURO

    34,95% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2324,56% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3916,73% 1,91

Oktay Vural, MHP Seçim Bürosunun Açılışına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Besni’de partisinin seçim bürosu açılışına katıldı.

Siyaset 21.02.2014 01:36:23 0
Oktay Vural, MHP Seçim  Bürosunun Açılışına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Gurup Başkanvekili Oktay Vural, Gölbaşı ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışını yaptıktan sonra Besni’ye gelerek buradaki büronun da açılışını gerçekleştirdi.


Seçim bürosu önünde yapılan açılış töreninde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Besni Belediye Başkan Adayı Gülseren Canpolat yaptığı konuşmada “Değerli hemşerilerim Besnimiz için hazırladığımız projelerimizden ilk olarak birkaç tanesini sunmak istiyorum. Besnimizin temel sorunu işsizliktir. Kadınlarımız, gençlerimiz, engelli kardeşlerimiz için iş istihdamı sağlayacağımıza söz veriyoruz. Belediye bünyesinde çeşitli branş kursları açacağız. Bu şekilde girişimcilere destek vereceğiz. Yaşlılarımızın genel ihtiyaçlarını karşılamak için kendi evlerinde hizmet getireceğiz. Yenikent’imize kapalı Pazar yeri oluşturacağız. Yol, su, kaldırım ve alt yapı gibi sorunları asli görevimiz bileceğiz. Besni Belediye Başkalığına bugüne kadar ne bir bayan nede bayan bir meclis üyesi seçilmiştir. Biz bir ilki gerçekleştirmek için Besni’nin belediye başkalığına ve meclis üyeliğine talip oluyoruz. Besnili hemşerilerimin desteklerini bekliyorum.”dedi.


Canpolat’tan sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural ise “Siyasette ve demokraside tekdiri verecek olanda vatandaş, tekmeyi vuracak olanda vatandaş. Oy verirken bunu düşünecek. 30 Mart seçimleri bu yüzden önemlidir. 30 Mart’tan sonra oyumu aldın bugüne kadar şu yanlışları yaptın bundan sonra bu yanlışları devam ettirmemen gerekiyor deme zamanıdır. Aksi takdirde bunu demezseniz yanlış edersiniz. Yanlış devam ederse hepimiz kaybederiz.


Ben bu şerefli milletin temiz oyuna talibim. Mesajımız hangi partiye oy vermişse versin değerli kardeşlerim mahalli bir seçim ama siyasi bir anlamı olacak. Bu oyu kullandığımız zaman ne için kullanılacak diye düşünmek lazım. Önce Türkiye’yi, önce milleti düşünmek lazımdır.


Bu güzel milletin içerisine çok fitne ve fesat sokmaya başladılar. Milletimizi etnik kimliklere bölmek isteyenler, milletimizin idari yapısını değiştirmek isteyenler oldu.


Beraber birlikte bir millet olmuşuz,  beraber birlikte adımız bir, acımız bir, muhtaciyetlerimiz bir, derdimiz bir, geçmişimiz bir, kıblemiz bir, geleceğimizde bir olsun istiyoruz.


Biz bölücülüğe karşıyız, biz fitneye ve fesata karşıyız kardeşlerim. Terör bitsin ama Türkiye bitmesin, terör bitsin ama kardeşliğimiz ayrılmasın, yurdumuz ayrılmasın, devletimiz ayrılmasın, egemenliğimiz ayrılmasın.


Yanı başımızda Irak, yanı başımızda Suriye’de olan bitenlere bakın, kimlik eksenindeki ayrışma, mezhep eksenindeki bir ayrışma, bir çatışma o kadar kişi kan gövdeyi götürüyor. İşte ben diyorum ki Türkiye Irak olmasın, Türkiye Suriye olmasın, Türkiye Lübnan olmasın istiyorum.


Onun için 30 Mart seçimleri bizi bizden ayıracak olanlara dur, biz beraberiz biriz ve bütünüz. O bakımdan 30 Mart seçimlerin de aramıza fitne sokmak isteyenlere, aramıza ayrışma koymak isteyenlere, birbirimizi anlamaz hale getirmek isteyenlere, dur hemşerim nereye gidiyorsun. Benim milletimi de, Cumhuriyetimi de, devletimi de, kültürümü de kimse bölemeyecek dememiz gerekiyor.


Onun için 30 Mart seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne yapacağınız bir tercih bu milletin beraber ve birlikte geleceğe taşınması konusunda güçlü bir irade olacaktır.


Biz bir aileyiz millet olarak, kürt kökenli kardeşlerimi benden ayırt edebildin. Onlar kurtuluş savaşında cumhuriyeti inşa ettiler. Biz bunun için siyaset yapıyoruz. Birlikte ve beraber olmak için siyaset yapıyoruz.


Büyük İsrail projesini hazırlayıp, bu vatan mekânlarını birilerine peşkeş çekmek isteyenlerde bunu hatırlasın, bizim devletimizi de vatanımızı da kimse bölemeyecektir.”dedi.


Rabia işareti yaparak, “ bu size neyi hatırlatıyor” diyen Vural, bu işaret bana 4 bakanı hatırlatıyor diyerek sözlerine devam etti. “bu 4 bakan niye ayrıldı. Rüşvette yolsuzluk iddialarıyla ilgili. O zaman hesap vermeli ki, ona oy verilen temiz oylara haram bulaşmasın. Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren kardeşime, bu ayakkabı kutuları denilecek, kardeşimde boynunu eğecek. Hakkınız var mı? Çıkacak hesabını verecek, yanlış yapan varsa gidecek.


Tilki inine sığmamış, kuyruğuna çalı bağlıyorlar. Bu Besnililer, Adıyamanlılar o tilkiyi kuyruğundaki çalıdan tanır.


Ayakkabıcıları dolaşıyorum da kutu kalmamış, millet ayakkabı almaktan vazgeçmiş kutu arıyormuş, belki bana da çıkar diye. Hani var mısın yok musun vardı ya. İşte makam ve mevki sahibi olanların o makam ve mevkiyi kimin menfaati için kullandığını görmek ve o oyla da onu cezalandırmak gerekiyor.


Geçtiğimiz günlerde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kanunu değiştirdiler. Hâkimler ve savcılar Yüksek Kurulu’nu Bekir Bozdağ’a bağladılar. Besni’ye 12 Eylül referandumu için geldiler mi? Evet deyin dediler mi? Ne dediler? Dediler, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu milletin yargısı olacak! Demediler mi? Dediler. Oy verdiniz, “bakın dediniz milletin yargısı yaptık.” E, peki şimdi ne oldu? Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna neden dokunuyorsunuz, hani milletin yargısıydı onlar?


Bir kimse yanlış yapınca, savcısı ve hâkimi olacak! Adalet olması lazım ama adalete müdahale ettiğiniz zaman, savcıyı ayarladığınız zaman, hâkimi ayarladığınız zaman, doğruyu ya da yanlışı nasıl öğreneceğiz. Onun için hukuka müdahale etmek yanlıştır.


Ben diyorum ki 30 Mart’taki hatalı oylama, soydurmaya devam ettirir. Onun için buna dur demek lazım. Sizden istirhamım rüşvet ve yolsuzlukla ilgili tüm bunlar olurken, hukuk devletine sahip çıkmak, adalete sahip çıkmak, adalet mülkün temelidir. Dolayısıyla rüşvet ve yolsuzluk bataklığına batanlara bir ihtarname göndermek gerekiyor. Sizlerden arzumuz ve isteğimiz budur! Dolayısıyla vereceğiniz oylarla makam mevkilere getireceklerinizin, bu oyu milletin hayrına mı? Rıza’nın hayrına mı kullanacağını tayin etmeniz gerekiyor.


Türkiye’nin önemli sorunları var. Milliyetçi Hareketçi Partisi birlikten yana, verdiğiniz oylarla makam ve mevkileri milletin hayrına kullanan bir parti ama aynı zamanda büyük sorunlar var. Besni’de yaşayan insanlarında sorunları var.  Bu çiftçilerin hali nasıl? Durumları iyi mi? Bir eliniz yağda, bir eliniz balda mı? Bakarsanız Mehdi Eker’e göre öyle, “durumları çok iyi oldu.”diyor.


Konuşmanın ardından Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Oktay Vural, MHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdem, MHP Besni İlçe Başkanı Mahmut Can ve MHP Besni Belediye Başkan Adayı Gülseren Canpolat seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Oktay Vural daha sonra Adıyaman’daki açılışı da gerçekleştirmek üzere ilçemizden ayrıldı.


UMFED'den farkındalık yürüyüşü

Tüfeğini temizlerken kazara kendini yaraladı

Hamit Doğan ATSO meclisine UNDP’nin hizmetlerini anlattı

ASKİ’den 'Suyumuzu tasarruflu kullanalım' çağrısı

Böbrek nakli hayat kurtardı

FATMA ŞAHİN ve AK PARTİ HEYETİNDEN REŞİT ALKAN’A TAM DESTEK!

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 11 şüpheli yakalandı - Videolu Haber

Şanlıurfa’da seçim güvenliği için drone kullanılacak

Yabancı uyruklu sahte doktor suçüstü yakalandı

Çetinkaya müjdeyi verdi GES'lerin önü açılıyor

Trende 18 kg Kubar esrar maddesi yakalandı - Videolu Haber

Depremzedelerden Gazze'ye 10 bin bebek zıbın takımı gönderildi

Adıyaman'a 5 bin konut kazandırılacak: Ziya Polat’tan yeni yüzyıl vizyonu - Videolu Haber

Otomobil tırın altına girdi: 1 yaralı

Prof. Dr. Benan Kasapoğlu'ndan reflünün 8 belirtisi

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde öğrencilere gösteri düzenlendi

Bodrum Belediyesi anaokulları yapmaya devam ediyor

Uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi

OSB çalışanları için konut müjdesi

İnşaat işçisi merdivenden düşerek yaralandı

Otomobilde çıkan ruhsatsız tabancaya 2 gözaltı

Şanlıurfa Umut Kervanı Ramazan ayında yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım dağıttı

REŞİT ALKAN “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN FOTĞRAFININ BULUNDUĞU PANKARTA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.”

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN BUGÜN BESNİ’YE GELİYOR.

Adıyaman Üniversitesi TSE Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı

Kahramanmaraş İHH'dan yetim iftarı - Videolu Haber

Başkan Kılınç'tan Belediye personeline iftar yemeği

Eski Başkan Abdulkadir Kırmızı’dan Ak Parti Adayı Polat’a destek

TOKİ işçisi üçüncü kattan düştü

Mühendislere yönelik şiddet artıyor: İMO’dan çağrı ‘Şiddete son verilsin’

Yükleniyor

BESNİ’DE FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

KONUKOĞLU AİLESİ CAPİTAL GÖNLÜ ZENGİNLER LİSTESİNDE

Başkan Emre'den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi’nden Aşure Etkinliği

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı

Aydın; Operasyon Türkiye’nin Bekası için gerekliydi

Hamit Doğan ATSO meclisine UNDP’nin hizmetlerini anlattı

Çetinkaya müjdeyi verdi GES'lerin önü açılıyor

Uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir'den yakıt sızıntısı açıklaması

Bakan Yumaklı Şanlıurfa’da çiftçilere tohum teslim etti

Emeklileri promosyon ödemeleri başlıyor

Erdoğan’dan emekliye promosyon müjdesi geldi

Politika Faizi 500 baz puan arttı: Yeni faiz oranı yüzde 50

Kahramanmaraş’ta 10 bin kınalı keklik üretildi - Videolu Haber

Adıyaman’da 5 bin 418 konut sahibini buldu - Videolu Haber

ADYÜ projesi kanserle mücadelede önemli bir rol üstlenecek

Deneyap Teknoloji Atölyeleri için başvuru süreci uzatıldı

Başkan Çelebi: Belediyelerin yenilenebilir enerjiye geçişi hızlanmalıdır

ADYÜ'de hazırlanan proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

SANKO Okulları’nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor

Milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu başarıyla tamamladı - Videolu Haber

Türkiye’nin ‘İlk Yerli ve Milli Gözetim Radarı’

Bilim ve Teknoloji Atölyeleri anne ve kız çocuklarını ağırladı - Videolu Haber

İHA'lara kesintisiz iletişim

Alper Gezeravcı’nın uzayda yaptığı deneyin ilk sonucu açıklandı

Durmuş, Kütahyaspor maçını değerlendirdi

BIOR sona erdi

GBB Spor Kulübü, kupa ve madalyalara doymuyor

BESNİSPOR VE ŞAMBAYATSPOR BİRLEŞTİ KAYMAKAM PARTAL: HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG

DUMLUPINAR ORTAOKULU BÖLGE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Sümerevler Futbol Sahası bakım ve yenileme çalışmaları başladı

Voleybolda şampiyon takımlar kupayı aldı

SANKO Okulları öğrencileri sergi ve ödül törenine davet edildi

SANKO Okulları öğrencilerinin jimnastik başarısı

Süper Lig'de heyecan dorukta

697 kişi Keş Dağı’na tırmandı: Yazıcıoğlu ölümünün 15. yıldönümünde anıldı

Ramazan çocuklar için keyifli geçiyor

TDV gönüllüleri çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor

Akyazılı gençler Çanakkale ruhunu canlandırıldı

Adıyaman Valiliği’nde gözyaşları sel oldu - Videolu Haber

Halk oyunları yarışmaları görsel şölene dönüştü

ADYÜ’de Çiğdem Tunç Tiyatrosu'ndan muhteşem performans

Çocuklar Bubble Show Gösterisiyle doyasıya eğlendi - Videolu Haber

Babuselam Medresesi her gün 3 bin kişiye iftar veriyor - Videolu Haber

Turistik Doğu Ekspresi, toplam 84 tren seferi yaptı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13