17049,16%1,28
43,83% 0,01
51,74% 0,11
7253,23% 0,99
11920,31% 0,68
Besnili hayırsever hemşerimiz Hayrullah Gölbaşı hayatını kaybetti. Safyün Halı´nın sahibi Hayrullah Gölbaşı bir süredir İstanbul´da tedavi görüyordu.
Gölbaşı´nın cenazesi bugün Cuma Namazına müteakip Gaziantep asri Mezarlıktaki Nakipoğlu Camiine kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek. Gölbaşı ailesi taziyeleri Gaziantep Besnililer Vakfından kabul edecek.
Gaziantep´in en önemli Halı firmaları arasında yer alan Safyün Halı´nın sahibi Hayrullah Gölbaşı Besni´de eşi Hatice Gölbaşı adına Pınarbaşı mahallesine 1 ilköğretim okulu, yine Dumlupınar Mahallesine kendi adını taşıyan bir Taziye Evi yaptırmıştı.
Hayırseverliğiyle bilinen Hayrullah Gölbaşı´na Besni Ekspres Gazetesi olarak Allah´tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.