• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Berberoğlu CHP Besni Seçim Bürosunu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Besni seçim bürosunu CHP Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu, CHP Adıyaman Milletvekili adayları ve partililerinin katılımıyla açtı.

Siyaset 23.10.2015 19:13:20 0
Berberoğlu CHP Besni Seçim Bürosunu Açtı

Atatürk Caddesi üzerinde ki seçim bürosunun açılışına Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu, CHP Adıyaman Milletvekili adayları Sıddık Şahin, Fatma Ulubey, Deniz Çakmak, Hakkan Kılınç, Zeynep Saya, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

İlk olarak Ankara’da yaşanan bombalı saldırı sonucu hayatını kaybedenler anısına saygı duruşu yapıldıktan sonra açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Besni İlçe Başkanı Hüseyin Keleş yaptığı konuşmasında; “ 1 Kasım seçimleri sonrası ya demokrasi ve özgürlük kazanacak ya da dikta bir anlayışı bizlere dayatmaya çalışan 400 vekil verseydiniz bu olaylar olmazdı diye halkını tehdit eden ülkede yaşanan terör olaylarını, başkanlığı vermezseniz devam edeceğini dayatan 7 Haziran seçimleri sonrası adeta oyuncağı alınmış hırçın çocuklar gibi ortalığı birbirine katan zihniyet kazanacak. Onun için ülkede daha fazla özgürlük daha fazla demokrasi, insanca ve kardeşçe yaşanacak bir Türkiye’yi yeniden inşa etmesi için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması lazım.

 Bakınız Cumhuriyet Halk Partisinin politikaları ve seçim vaatleri toplumun her kesimi tarafından kabul görmekte, her vatandaşımızın sorunlarının çözümüne yardımcı olabilecek yeterliliktedir. Ülkemizin bir an önce bu kısır döngüden kurtulması, içeride de dışarıda kaybolan ülke itibarının ve söz dinlenir, komşuları ile iyi diyalog kurabilen, barışı ve kardeşliği özümsemiş ve yeniden üretime dayalı bir politikayı benimsemiş, kimsenin kimliğinin ve inancının sorgulanmadığı, insan hak ve özgürlüklerinin ve haber alma özgürlüğünün kısıtlanmadığı yaşanılabilir bir Türkiye’yi ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ve onun politikaları ile son bulacağını herkesi anlaması ve bizlerin de bunu herkese anlatması lazım.

Herkesin bir şeyi çok iyi bilmesi lazım, var olan iktidar devam ettiği müddetçe kimsenin can ve mal güvenliği olmayacak. Hemen her gün bir veya birkaç fakir fukara çocuğunun cenazesi gelecek ve gelemeye devam edecektir. Çünkü başkanlık sevdası hayali kuranların ve sarayın büyüklüğünün kendisine itibar kazandıracağına inanların, ülkenin başkentinde bombalar patlarken onlarca insanlar ölürken hiçbir sorumluluk taşımayan, televizyon ekranlarında hiç bir şey olmamış gibi sırıtanların halkın sorunlarını çözmeyecekleri ve çözemeyecekleri aşikârdır.

Çocuklarımızın daha fazla ölmemesi için 1 Kasım seçimlerinde AKP iktidarına son verilmesi ve bu yaşanan olumsuzlukların ve hukuk tanımazlığının hesabının sorulması lazım.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ülkenin sorunlarını en kısa sürede çözebilecek barışın ve kardeşliğin egemen olduğu hiç kimsenin yarın kaygısı yaşamadığı üretenin ve üreticinin yüzünün güldüğü, ülke kaynaklarının heba edilmediği, tam bağımsız ve komşu ülkeler ile iyi diyalog kurabilen bir Türkiye’yi yeniden inşa edebilecek kadrolara sahip olduğunu herkesin bilmesi ve buna inanması, sizlerinde bunu herkese anlatması lazım.

1 Kasım sabahı herkesin erkenden sandığa gitmesi, oyunu kullanması ve sandığına sahip çıkması çok önem arz etmektedir” dedi.

Daha sonra CHP Adıyaman Milletvekili adayları selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. İlk olarak konuşma yapan CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Zeynep Saya; “ Ben Mehmanlı’dan, Kesmetepe’den yola çıktım, çok uzatmayacağım bizimde seçim bildirgemizde olan Cahit Sıtkı’dan bir söz söylemek istiyorum zaten o bizim ne demek istediğimizi gayet iyi anlatmış. Memleket isterim ne başta dert ne gönülde hasret olsun kardeş kavgası son bulsun, kardeş kavgasına nihayet olsun. Memleket isterim, yaşamak sevmek gibi gönülden olsun, olursa bir dert ölümden olsun. Evet, bugün biz ölümlerden şikayetçiyiz, bugün biz insana insan gibi değer verilmediği için şikayetçiyiz. Biz kimlik siyaseti yapmıyoruz ama kimliklerin bütün sorunlarına da sahip çıkıyoruz. Kadına, geleceğe ve en önemlisi de gençliğe sahip çıkıyoruz. Onun için önce insan diyoruz. İnsanı yaşatmak adına sizi de Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.

Daha sonra konuşma yapan CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Fatma Ulubey; “Öncelikle irtibat büromuzun ülkemize, Adıyaman’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Aslında Zeynep Hanım nasıl bir memleket istediğinin tablosunu çok güzel çizdi onun üzerine ben ne söyleyeyim bilemiyorum ama bildiğim tek şey var. Bir iktidar iki şeyi çok güzel başardı kendisine haksızlık etmeyelim. Birincisi yüzü gülmeyen bir toplum yaratmayı çok iyi başardı, ikincisi bence yasaklar ülkesi olmayı da çok iyi başardı, kutluyorum kendilerini.

Değerli arkadaşlar, bizim hayalimizde ki Türkiye, daha doğrusu Cumhuriyet Halk Partisinin çizdiği Türkiye’ deki insanların insanca yaşaması, bir babanın onurlu bir şekilde evine ekmek götürmesi bizim partimizin öncelikli hedefidir. Gelin görün ki bir şey daha var, biz güzel yaşama hayalimizi de bir kenara bıraktık. Bugün biz çocuğumuzu dışarıya bıraktığımız zaman sağ salim eve gelebilecek mi, artık bizim yaşama kaygımız var. Ben inanıyorum ki sizler 1 Kasım’da sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyacaksınız, ülkemizde kadın cinayetlerinde ilk sıradayız, insan ölümleriyle biz ilk sıralardayız ben inanıyorum ki sizler bunun hesabını soracaksınız, sizlere güveniyorum, inanıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisini Adıyaman’da Besni’de Gölbaşı’nda iktidar yapacağız. Biz bu değerli aday arkadaşlarımızla birlikte alandayız, bir saniyemizi bile boş geçirmiyoruz bilmenizi isterim. Sizlerden tam destek bekliyorum” dedi.

Ulubey’in ardından konuşma yapan CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Hakkan Kılınç; “Öncelikle ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu günlerde birlik bütünlüğümüzün koruyucusu laik demokratik Cumhuriyetimizin temsilcisi Cumhuriyet Halk Partililer olarak yaşananlardan üzüntü duyuyoruz. Bizler Türkiye’nin içine çekilmeye çalışıldığı bu ayrıştırıcı ve kirli savaş ortamında yüreğimiz kan ağlasa da asla mücadele ve kardeşlik yolundan ayrılmadan dimdik duracağız.

7 Haziran seçimlerinde Adıyaman’ımızda hiç kimsenin beklemediği ve çok üzücü bir seçim geçirdik. 1 Kasım seçimleri hem ülkemiz hem de Adıyaman’ımız için çok önemlidir. Ben inanıyorum ki 2 Kasım sabahı Nemruttan güneş farklı doğacak. Hem Türkiye’de hem de Adıyaman’da CHP iktidarını kucaklayacağız.

Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin hiçbir dönemiyle kıyaslanmayacak kadar karanlık bir dönemden geçiyor. Demokrasi adına kazanılmış tüm değerlerimiz tehlike altında, dipsiz bir uçurumun kıyısındayız. Ya el ele verip bu karanlıktan çıkmak için mücadele edeceğiz ya da bu dipsiz uçurumun karanlıklarına yuvarlanmış olacağız.

Kardeş kavgalarıyla kan gölüne dönen ülkemiz ortada, ekonomimiz dar boğazda, iç ve dış barışımız tehlikede, yargıya güven kalmadı, yolsuzluk ve soygun iktidarın karakteri oldu, önümüzde iki yol var. Ya diktatörlük ya demokratik Cumhuriyet, ya karanlık ya özgürlük, hep birlikte el ele omuz omuza vererek başarabiliriz.

Bir kardeşiniz olarak Besni’nin bütün sorunlarını biliyorum. Özellikle esnafımızın ve çiftçimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Daha düne kadar örnek gösterilen Besni’mizde ki sulu tarım arazileri elektrik maliyetinin yüksek olması teşvikin az olmasından dolayı çiftçilerimizin perişanlığı ortada.

Son olarak buradan Besnili genç kardeşlerime sesleniyorum. Genel Başkanımız seçim bildirgesini gençlere adadı, sizleri CHP çatısı altında siyasete davet ediyorum. Gelin hep beraber yaşanacak bir Türkiye’nin temelini beraber oluşturalım. Ulu önder Atatürk’ün dediği gibi, umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim sizlerde yitirmeyin” dedi.

Daha sonra konuşma yapan CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Deniz Çakmak; “Ben bugün sadece Besni’ye değineceğim. Siyaset halka ve hakka hizmet etmekse bende buna hizmet etmek için bu dönem adayım.

Besni’de eğitim, OSB çok önemli bir nokta, işsizliğin tek kaynağı OSB. 2015 yılındayız ama OSB’de hala doğalgazımız yok. Benim İsmet Kebapçıoğlu amcam hala pekmezini evinde kaynatıp kendi fabrikasında işletmekte ama Kahta’da ki OSB yeni bir yapı olduğu halde doğalgazı çekilmiş. 8 tane fabrikam kapalı şuanda, işsizlik diz boyu.

İkinci nokta eğitim, dünyada tek kutlanan eğitim festivali Besni’de ancak benim Fen Lisem yok. Beş yüz kişilik ilkokulda dokuz yüz kişi eğitim almakta.

Ulaşım noktasına geldiğimizde hala seksen yıl önce bilek gücüyle yapılan Gölbaşı- Besni yolumuz faaliyette, kışın o yol kapanmakta. Onun için önce neyse Besni şuanda da o, hala bir çivi çakılmış değil.

Küçük Sanayi de aynı sıkıntıda, Besni esnafı da aynı sıkıntıda, Besni sahipsiz kaldı ama ben inanıyorum ki bu dönem hepimiz beş adayımızla bizi desteklediğiniz zaman Besni sahipsiz kalmayacak” dedi.

 Daha sonra konuşma yapan CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Sıddık Şahin; “Çok değerli Besnililer, siyaset çok saygın bir alan, aşımızı, işimizi, bütün yaşamımızı düzenleyen dizayn eden siyasettir fakat son yıllarda maalesef öyle bir hale getirildi ki köşe dönmecilik olarak algılanmaya başlandı, toplum nezdinde güvenilmez bir kurum haline getirildi. Oysaki siyaset yaşamımızın her alanında, biz siyasetin saygın olan yanından yürüyoruz, hareket ediyoruz.

Ben Sıddık Şahin olarak içinizden doğmuş biriyim, sizinle birlikte yürümüş ve aynı sıkıntılarınız yaşayan biri olarak doğmuşum. Elit bir yerden gelmemişim, halka tepeden bakan bir yerden doğmamışım. 20 yıllık siyasi geçmişim boyunca tamamıyla toplumumla, Adıyaman halkımla birlikte yürüdüm. Hiçbir zaman kendimi ön plana çıkarmadım, toplumumun çıkarlarını hep öncelikli olarak tanıdım. Bu nedenle ben içinizden gelen biri olarak şuanda yaşamış olduğunuz bütün dertleriniz, sıkıntılarınızı bende yaşıyorum. Buradan bütün Besnili hemşerilerime sesleniyorum, daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun saygı duyuyorum ama lütfen bizlere, Cumhuriyet Halk Partisine bir defaya mahsus bir fırsat verin, sizlere hizmet etme imkânını bizlere verin.

Cumhuriyet Halk Partisi geleceğimizin, birliğimizin ve huzurumuzun teminatıdır. Bir defaya mahsus Besni’den bütün Türkiye’ye sesleniyorum bizlere sizlerin hizmetkârı olabilmemiz için bir fırsat verin” dedi.

Adayların ardından konuşma yapan CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi; “İktidar olmamıza 15 gün kala 1 Kasım seçimleri için açılışını yaptığımız Besni Cumhuriyet Halk Partisi seçim irtibat bürosunun açılışına hepiniz hoş geldiniz.

Milletvekili aday adayı olan ve belirlenen listeler sonunda sıralama gözetmeksizin kaldığımız yerden canla başla çalışan tüm ada adayı yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Halkımızın başta işsizlik, yolsuzluk olmak üzere pek çok ekonomik sorunun kıskacında kıvranıyor. Demokrasi ve insan hakları alanında, önümüzde aşılması gereken önemli engeller var. Başta savaş tehlikesi olmak üzere içeride ve dışarıda çok önemli sorunlarla karşı karşıyayız. İş, ekmek, adalet, barış, demokrasi ve özgürlük isteyen halkımız, yaşadığı sorunlara çözüm getirecek siyasal programı bekliyor. Beklenen bu program Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP kadroları tarafından hazırlanarak umutsuzluk içerisinde ki halkımıza umut olmuştur.

Sözlerime son verirken önce insan, önce birlik, önce Türkiye ve önce Adıyaman ve savaşın son bulacağı, barışın yaşanacağı bir Türkiye dileğiyle 1 Kasım Milletvekili genel seçimlerinde oylar CHP’ye diyor hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak partililere seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Kadri Enis Berberoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Güzel bir sonbahar gününde böyle bir güneşin altında sizi beklettik ama bu bir demokrasi bayramı hepimizin katılmasını istediğimiz için burada bu seçim büromuzun da açılışını yapıyoruz.

Biraz önce başkanımızın da ifade ettiği gibi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Perşembe günü buraya gelecek. Bir kere daha gelmişti hatırlayacaksınız seçimden hemen önce 2 Haziranda o zaman böyle büyük bir acımız olmadığı için bir meydan mitingi yapmıştık. Orada bir söz verdi, Türkiye’nin bir bölümü anladı, bir bölümü anlamadı ama siz iyi anladınız eminim. Hatırlarsanız tütünle ilgili bir söz verdi. Ne demişti, yasakları kaldıracağım demişti. Niye yasakları kaldıracak, çünkü bakın ben öyle lafın ortasını bilirim, kitabın ortasından konuşurum. Rize çayla, Malatya kayısıyla, Ordu fındıkla anılıyor burası da tütünle anılıyor. Burada tütünü yasakladığın zaman buradaki insanlara ne demiş oluyorsun, git göç et, büyük kentlere git, ırgat ol öyle çalış ama alnının teriyle emeğinle geçinmekten vazgeçin. Çünkü bu sana yasak bunu ben öyle anladım. Dışarıdan gelen bir hemşerinizim bu yasağı başka türlü anlamanın imkânı yok. Peki, buna rağmen tütün eken, ziraat yapan insanlar su bulabiliyorlar mı burada. Uçakla geçerken gördüm sizde bir şekilde görmüşsünüzdür Adıyaman’ın fotoğrafını, etrafı göl, karıştıran birisi deniz zanneder ama tarlada su yok. Her taraf yanmış, toprak verim vermiyor artık. Programda dört tane barajı var bu ilin, bir tanesi yapıldı mı sizlere soruyorum. Bende sayın Genel Başkanımın yardımcı olarak söz veriyorum Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında bu barajlar başlanacak zamanında kaynak aktarımı yapılacak ve burası yeniden sulu tarımın merkezi olacak.

Adıyaman başka neyiyle meşhur, petrolüyle meşhur. Araplarda var, parayı nereye koyacaklarını bilemiyorlar. Türkiye’de üretilen her üç varilden biri Adıyaman’da üretiliyor. Peki bunun rafinerisi nerede, yani onun benziniydi, mazotuydu, ayrışması nerede yapılıyor, ya Kırıkkale’de yapılıyor ya da TÜPRAŞ’ta yapılıyor.

Buraya küçükte olsa istihdam açısından düşünülemez mi düşünülür. Bunu da bir kardeşiniz olarak hükümet programına koyması açısından Genel Başkanıma ben önereceğim.

Siz Bu Lekeyi Taşımaya Layık Değilsiniz!

Yatırımın buraya gelmemesinin bir sebebi de son olaylar sırasında bu güzel kentimiz ki ben Adıyaman’ı huzur ve cennet kenti olarak bilirim. Bu hükümetin sunmak istediği gibi yasa dışı bir takım hareketlerin, insanlık dışı barbarlık sembolü bazı örgütlerin merkezi olarak bilmem. Bunu anlatmak lazım, siz bu lekeyi taşımaya, bu şekilde anılmaya layık değilsiniz. Sizi bu şekilde ananlar sizi fakirliğe mahkûm etmek isteyenlerdir. Her topluluktan, siyasetçiden de, sporcudan da, sanatçıdan da iyisi de çıkar kötüsü de ama koca bir kenti bir hareketle birlikte anmak medyaya bu şekilde lanse etmek büyük haksızlıktır. Gelen turisti de, iş adamını da, ticareti de, yatırımı da keser. O işi siz bize bırakın, o adamlarla, bu kötülük sembolleriyle uğraşmak bizim meselemiz.

MHP ile HDP Cumhuriyet Halk Partisini İktidarda Görmek İstiyor.

Genel Başkanımız bir başbakan gibi bombanın patladığı günden itibaren Ahmet Davutoğlu ile Selahattin Demirtaş ile görüştü, MHP’den randevu istedi. Ondan evvel ne yaptık koalisyon görüşmelerini hatırlayın. Koalisyon görüşmelerinde MHP ile HDP’nin anlaştığı bir konu var mıdır? Bir tane var, Cumhuriyet Halk Partisini iktidarda görmek istiyorlar. Devlet Bahçeli daha dün söyledi. Cumhuriyet Halk Partisinin koalisyon ortağı olmasında fevkalade yarar görüyorum. Selahattin Demirtaş neredeyse her gün söylüyor. Adalet ve Kalkınma partisi koalisyon görüşmesini sadece tek bir partiyle yapabilir oda Cumhuriyet Halk Partisidir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi kimlik siyaseti yapmıyor. Sizleri, bizleri şucu bucu diye ayırmıyor, etnik siyaset yapmıyor, mezhep siyaseti yapmıyor, bölgesel siyaset yapmıyor, kimsenin yaşam tarzına karışmıyor. Öyle olduğu için de her kesimden, her partiden rahatlıkla diyalog kurabilecek bir imkânı var. O imkân sayesinde zaten Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyları 7 Haziran’a göre patladı gidiyor. Samimiyetle söylüyorum, bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi iktidardır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Besni Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleştirildi

 


Teras katta çıkan yangın paniğe neden oldu - Videolu Haber

Dr. Süleyman Kılınç hasta kabulüne başladı

Başhekim Doç. Dr.Mehmet Şirik, ebelerin ‘Ebeler Haftasını’ kutladı

Adıyaman’da uyuşturucuya 1 tutuklama

Devrilen motosikletteki 2 kişi yaralandı - Videolu Haber

Adıyaman’ın ‘O Ses’i belli oldu - Videolu Haber

23 Nisan Gölbaşı’nda coşkuyla kutlandı - Videolu Haber

Vali Varol’dan, Başkan Tutdere’ye ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Bel ve Boyun ağrılarını rahatlatırken dikkat

Adıyaman'da ‘Kafe Boykotu’ karşılık bulmadı - Videolu Haber

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 200 kişi sorgulandı

SANKO okulları öğrencisi yüzme yarışmasında il birincisi oldu

Başkan Soykan koltuğunu minik öğrencilere devretti

Akyazı’da 23 Nisan coşku ile kutlandı

Kahta’da 23 Nisan Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı

Başkan Sert’ten Çalışma Bakanı Işıkhan’a “Tayin yasağı” hatırlatması

23 Nisan etkinliklerinde Başkan Gülpınar’a yoğun ilgi - Videolu Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan TZOB’u ziyaret etti

Üniversiler arasında protokol imzalandı

Mersinde 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Fahrettin Koca’dan 23 Nisan mesajı

ATSO Başkanı Torunoğlu’ndan 23 Nisan mesajı

Başkan Fatma Şahin 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti

23 Nisan Adıyaman’da coşkuyla kutlandı - Videolu Haber

KİÜ’nün küçük rektörü çocuk akademisi kurulmasını istedi

Hacı adaylarına eğitim semineri verildi

Başkan Yılmaz 23 Nisan’da çocuklara bisiklet dağıttı - Videolu Haber

Başkan Er başkanlık koltuğunu Aksarı’ya devretti

Başkan Görgel, koltuğu minik Başkan Tuğsem’e devretti

Minik Öykü talimat verdi: ‘Çiçek gibi bir Adıyaman istiyorum’ - Videolu Haber

Yükleniyor

Maaşlarını alamayan tekstil işçileri greve gitti

BESNİ’DE FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

KONUKOĞLU AİLESİ CAPİTAL GÖNLÜ ZENGİNLER LİSTESİNDE

Başkan Emre'den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi’nden Aşure Etkinliği

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı

Aydın; Operasyon Türkiye’nin Bekası için gerekliydi

Adıyaman'da ‘Kafe Boykotu’ karşılık bulmadı - Videolu Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan TZOB’u ziyaret etti

Bakan Işıkhan'dan 1 Mayıs açıklaması: ‘Kitlesel kutlama inadı’

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan ‘Yerel Halk’ açıklaması geldi

Kırmızı et fiyatlarındaki artış cep yakıyor - Videolu Haber

Milletvekili Hamarat’a KEİPA’da üst düzey görev

Mustafa Adıgüzel: ‘Fındıkta alan bazlı gelir desteği 10 yıldır değişmedi’

Türk Doğal Taşı 17 ülkeye ihraç ediliyor

Hibe desteği için bugün son gün

Merkez Bankası’nın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL

Mobil tehditleri hafife almayın

ADYÜ projesi kanserle mücadelede önemli bir rol üstlenecek

Deneyap Teknoloji Atölyeleri için başvuru süreci uzatıldı

Başkan Çelebi: Belediyelerin yenilenebilir enerjiye geçişi hızlanmalıdır

ADYÜ'de hazırlanan proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

SANKO Okulları’nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor

Milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu başarıyla tamamladı - Videolu Haber

Türkiye’nin ‘İlk Yerli ve Milli Gözetim Radarı’

Bilim ve Teknoloji Atölyeleri anne ve kız çocuklarını ağırladı - Videolu Haber

İHA'lara kesintisiz iletişim

SANKO okulları öğrencisi yüzme yarışmasında il birincisi oldu

Fenerbahçe altın değerinde puanı kaçırdı

Besni Spor, 1958 Gölbaşı Spor'u 5-0 mağlup etti

Karaköprü Belediyespor ilk kez 2. Lig’e yükseldi

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı

Adıyaman Belediyespor deplasmanda 6 gol attı

Adıyaman FK ile 1461 Trabzon FK berabere kaldı

Azmin zaferi: Adıyamanlı Ayşe İkra Erdoğan dünya şampiyonasına katılacak

Mangala Turnuvası’na katılan çocuklar tribünlerden alkış topladı

Türkiye’nin en hızlı maratonunda kazananlar belli oldu

Adıyaman’ın ‘O Ses’i belli oldu - Videolu Haber

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Adıyamanlı halk oyunları ekibi Türkiye finallerine yükseldi

Gölbaşı’nda çocukların yamaç paraşütü keyfi

Enkaz 04.17 fuarın ilgi odağı oldu

Doğa yürüyüşünde gençler tarihi tanıyor

Yüzen adaları kurtarmak amacıyla hazırlanan proje desteklenmeye değer görüldü

Hz. Ömer'in Adaleti ve Hoşgörüsü Kahta'da sahnelendi

Kahramanmaraşlı kadınların geleneksel lezzeti: Cevizli incir reçeli - Videolu Haber

“Antep İşi Nakışı” insanlığın ortak mirası olma yolunda

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16