-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,00
-
EURO
51,26% 0,00
-
GRAM ALTIN
6404,86% -0,01
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Başkan Emre’den İstihdam Müjdesi
Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Seçim öncesi vaat ettiği projelerden olan “Üreten Şehir” projesi ile 225 kişinin istihdam edileceğinin müjdesini verdi.
Konu hakkında açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, “Cenab-ı ALLAH'a hamdolsun ki O’nun yardımı ile secim öncesi halkımıza vaat ettiğimiz 41 projeden “ÜRETEN ŞEHİR” Projesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar neticesinde gerçekleştirmiş olduğumuz. İstihdam paketimiz İlçemize hayırlı olsun.
Kızılay Toplum Merkezi ile Besni Belediyemiz arasında gerçekleştirdiğimiz anlaşma neticesinde 60 kişinin istihdam edileceği tekstil atölyemizin onayını almış bulunmaktayız. İlçemize ve milletimize hayırlı olsun.
Buna ilave olarak bu yıl içerisinde, Besni Belediyesi Rehberlik Eğitim Merkezine, Besni Belediyesi Sosyal Uyum Merkezine ve Besni Belediyesi Çocuk Kreşinde istihdam edilmek üzere atanamamış 40 Üniversite mezunu eğitmen kardeşimizin de istihdamını sağlayacağımızı buradan siz kıymetli hemşerilerimle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.
Yine Belediyemiz bünyesinde faaliyetini devam ettiren halı atölyemizde 25 hanım kardeşimiz istihdam edilmekteydi. Bu sayıyı da 100 çıkartıyoruz. Bu yıl içerisinde toplamda 225 kişinin istihdamını sağlamış olacağız. Hemşerilerimize seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmekten mutluluk ve gurur duymaktayız.
Başta siz kıymetli hemşerilerimiz olmak üzere, Belediye Proje ekibimize, Belediye Meclis üyelerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, tüm Belediye Personelimize ve saydığımız projeleri bizimle beraber yürüten, İpek Yolu Kalkınma Ajansı’na, İşkur İl Müdürlüğü’ne, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Halk Eğitim Müdürlüğü’ne, Hayat boyu Öğrenme İl Müdürlüğü’ne ve Sosyal Hizmetler İl ve İlçe Müdürlüğümüze teşekkür ederim.
Özellikle bizlere desteklerini esirgemeyen, Kızılay Başkanı Dr.Kerem Kınık beye, Kızılay Toplum Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Alper Küçük beye şükranlarımı sunuyorum.”dedi.
Anahtar Parti Besni İlçe Başkanı Dayan’dan bayram açıklaması: ‘Ekonomik sıkıntılar derinleşiyor’
Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı düzenledi - Videolu Haber
Yarın okul var mı, okullar ne zaman açılıyor? 23 Mart 2026 Pazartesi okul başlıyor mu?
Şanlıurfa’da etkili olan yoğun yağış hayatı olumsuz etkiledi - Videolu Haber
Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanı Alsan'dan Katar'daki helikopter kazasına ilişkin taziye mesajı
Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı Demir: Bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi
Milletvekili Özhan’dan Nevruz’da dayanışma vurgusu
KPSS 2026 başvuruları ne zaman başlıyor? Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim KPSS başvuru ve sınav tarihleri açıklandı!
Bakan Uraloğlu: ‘Hürmüz’e alternatif güzergah projeleri hız kazandı’
Kahta Belediyesi’nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi
TBMM bayram sonrası mesaiye başlıyor! Depremzedelere yüzde 74 konut indirimi görüşülecek
Trump’tan İran’a 48 saatlik süre, Tahran’dan karşı hamle
TBMM bayram sonrası yoğun gündemle toplanıyor
22 Mart Pazar 2026 Gram, tam, Cumhuriyet, çeyrek altın ne kadar?
Adıyaman’da akaryakıt fiyatları yüksek seyrediyor: Motorine zam gündemde
23-24 Mart Adıyaman hava durumu yağışlar devam edecek mi?
Başkan Tutdere’den depremzede aileye bayram ziyareti
Kahta’da anne ve bakıma muhtaç kızı zor şartlarda yaşıyor - Videolu Haber
Başkan Tutdere, bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya geldi - Videolu Haber
Basın emekçilerinden bayram mesajı: ‘Mesleki dayanışma ve özgürlük önceliğimiz’
Ahmet Tevfik Dayan’dan 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı
BBP Adıyaman İl Başkanlığı’ndan bayram mesajı
Milletvekili Resul Kurt’tan Bayram Mesajı: “Bu Bayram Buruk Ama Umut Var”
KESK Adıyaman Şubesi'nden bayram açıklaması: ‘Hakların ve özgürlüklerin egemen olduğu bir gelecek mümkün’
SER-AR anketi sonuçlarını açıkladı: Her iki senaryoda da Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci sırada
Besni Kaymakamı Şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi
Protokol üyelerinden Kahta İtfaiye Müdürlüğü’ne bayram ziyareti
Kahta Kaymakamı’ndan Kahta İtfaiye Müdürlüğü’ne Bayram Ziyareti
CHP’den siyasi partilere geleneksel bayram ziyareti
Adıyaman’da Halk Ekmek’ten bayramda geleneksel peksimet ikramı - Videolu Haber
Yükleniyor



