-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Başkan Emre’den İstihdam Müjdesi
Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Seçim öncesi vaat ettiği projelerden olan “Üreten Şehir” projesi ile 225 kişinin istihdam edileceğinin müjdesini verdi.
Konu hakkında açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, “Cenab-ı ALLAH'a hamdolsun ki O’nun yardımı ile secim öncesi halkımıza vaat ettiğimiz 41 projeden “ÜRETEN ŞEHİR” Projesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar neticesinde gerçekleştirmiş olduğumuz. İstihdam paketimiz İlçemize hayırlı olsun.
Kızılay Toplum Merkezi ile Besni Belediyemiz arasında gerçekleştirdiğimiz anlaşma neticesinde 60 kişinin istihdam edileceği tekstil atölyemizin onayını almış bulunmaktayız. İlçemize ve milletimize hayırlı olsun.
Buna ilave olarak bu yıl içerisinde, Besni Belediyesi Rehberlik Eğitim Merkezine, Besni Belediyesi Sosyal Uyum Merkezine ve Besni Belediyesi Çocuk Kreşinde istihdam edilmek üzere atanamamış 40 Üniversite mezunu eğitmen kardeşimizin de istihdamını sağlayacağımızı buradan siz kıymetli hemşerilerimle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.
Yine Belediyemiz bünyesinde faaliyetini devam ettiren halı atölyemizde 25 hanım kardeşimiz istihdam edilmekteydi. Bu sayıyı da 100 çıkartıyoruz. Bu yıl içerisinde toplamda 225 kişinin istihdamını sağlamış olacağız. Hemşerilerimize seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmekten mutluluk ve gurur duymaktayız.
Başta siz kıymetli hemşerilerimiz olmak üzere, Belediye Proje ekibimize, Belediye Meclis üyelerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, tüm Belediye Personelimize ve saydığımız projeleri bizimle beraber yürüten, İpek Yolu Kalkınma Ajansı’na, İşkur İl Müdürlüğü’ne, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Halk Eğitim Müdürlüğü’ne, Hayat boyu Öğrenme İl Müdürlüğü’ne ve Sosyal Hizmetler İl ve İlçe Müdürlüğümüze teşekkür ederim.
Özellikle bizlere desteklerini esirgemeyen, Kızılay Başkanı Dr.Kerem Kınık beye, Kızılay Toplum Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Alper Küçük beye şükranlarımı sunuyorum.”dedi.
İçişleri Bakanlığı’ndan polis ve bekçi düzenlemesi
Ak Yol Derneği Başkanı Aslan: ‘Kısık sesler bir gün hakikatin en gür sedasına dönüşür’
Yağışlar Tuz Gölü’ne can suyu oldu - Videolu Haber
Genç Nesiller Derneği’nden diyetisyenlerle ‘kadın sağlığı’ üzerine program - Videolu Haber
Gazeteci Şeriban Özçakmak: ‘Basın özgürlüğüne müdahale, demokratik denetimi zayıflatır’
Adıyaman’ın simge logosu yenilendi hatıra fotoğrafları yeniden çekilmeye başlandı - Videolu Haber
Türkiye’nin en sağlıklı şehri belli oldu! Karadeniz bölgesi ilk sırada yer aldı!
Adıyaman’da FARMERS Projesi ile çiftçilere sürdürülebilir tarım desteği başlatıldı
Besnili Sporcu Türkiye Şampiyonu Oldu
Bitki çaylarında demleme talimatı zorunlu hale geldi
Bakan Yardımcısı Aydın’dan “Vicdan” Vurgusu
Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımı başvuruları ne zaman?
Deprem Uzmanı Üşümezsoy’dan kritik uyarı: Simav fayı 6.5 büyüklüğünde deprem üretebilir
Türkiye genelinde yağışlı hava etkili olacak: Adıyaman ve Ege’de kuvvetli sağanak
İran, Suudi Arabistan’daki ABD uçağına saldırdı: E-3 AWACS hasar gördü
Gelir vergisi beyannamesinde son günlere girildi: Vergide ‘gönüllü uyum’ öncelik
Adıyamanlılar Vakfı, İstanbul’da mart ayı öğrenci buluşmasını gerçekleştirdi
Adıyaman’da Polis Eşleri Derneği’nden eğitim kermesi
Kosova Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Adıyaman’da akaryakıt fiyatları yeniden yükseldi
ADYÜ’de ‘Firavunla Yüz Yüze’ oyunu sahnelendi
Adıyaman’da içme suyu altyapısı yenileniyor: Şebekenin yüzde 99’u yenilendi - Videolu Haber
Adıyaman’da Down Sendromu farkındalık sergisinde özel bireylerin eserleri göz doldurdu - Videolu Haber
Adıyaman’da Özlenen Güneşli Hava Hareketliliği Artırdı - Videolu Haber
Vali Osman Varol, biyoteknoloji tesisini inceledi
Adıyaman hava durumu nasıl? 29-30- 31 Mart Yağış var mı?Yeni haftada Sıcaklıklar artacak mı?
29 Mart 2026 Pazar Çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları ne kadar?
Adıyaman Belediyesi’nde yollarda kesintisiz hizmet mesaisi - Videolu Haber
Vali Varol’dan Park AVM esnafına ziyaret
Adıyaman’da 108 park ve yeşil alanda bahar mesaisi
Yükleniyor



