• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

Arınç;Bu Ülkeyi Talan Etmek İsteyenlere Fırsat Doğmasın!

Eski Başbakan Yardımcısı 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç Ak Parti seçim büronun açılışı için Besni’ye gelerek vatandaşlara hitap etti.

Siyaset 28.10.2015 23:56:33 0
Arınç;Bu Ülkeyi Talan Etmek İsteyenlere Fırsat Doğmasın!

Çiğdem, Bu Seçim Kalleş ile Kardeşliğin Seçimi

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ak Parti Seçim Bürosunun açılışında ilk olarak konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; “Bu seçim aydınlık ile karanlığın, hak ile şerrin, zalim ile adaletin, kalleş ile kardeşliğin seçimi. Bu güzel manzara gösteriyor ki tüm Türkiye’de olduğu gibi Besni bu seferde tercihini haktan, adaletten, aydınlıktan, AK Partiden yana kullanacak. Ben bu coşkunuzdan, bu teveccühünüzden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.

Günümüzde tüm muhalefet partileri, tüm şer odakları, fitne, fesatlar, bir kısım medya AK Partiyi hedef almış durumdalar. Hedef almış ve onu yıpratmaya, karalamaya çalışıyorlar. Bizde buradan diyoruz ki, sizin bir hesabınız varsa bu milletinde, Besni’nin de bir hesabı var. Bu hesap AK Partiyi tek başına iş başına getirme hesabıdır.

Gün birlik olma, beraber olma ve Türkiye’nin geleceğini kurtarma günüdür. Bu kalabalık, bu coşku gösteriyor ki, Besni kararını vermiş. Tek yürek, tek bilek olmuş, AK Partiyi tek başına iktidara taşıyacak, Adıyaman’da da inşallah 5-0’ı yakalayacağız” dedi.

Öztürk “1 Kasım’da ki Maçın Tekrarı Yok”

Daha sonra konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Öztürk; “ Bu akşam saatinde böyle bir coşkuyla bizleri karşıladığınız, bu programa katıldığınız için sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Burada bir söz vereceğim, Bülent Arınç ağabeyim sene 1991 yılında ben vakıf başkanıyken konferansa Besni’ye gelmişti. O günden bugüne Besni’de çok şeyler değişti, çok güzel işler yapıldı ve şuanda bu tablo gösteriyor ki, yaklaşık bir aydır sıkı seçim çalışmalarımızdan anlaşılıyor ki ve inşallah yol ayrımında, 1 Kasım’da Adıyaman’da 5-0, Türkiye’de de tek başına iktidarı Allah’ın izniyle yakalayacağız.

İnsanlar beşerdir, bana kızabilir, öbürüne kızabilir, Başbakana kızabilir, bizimde yanlışlarımız, eksikliklerimiz var, biz eksiliklerimizden dersler çıkarttık ve çıkaracağız. Hemşerilerimiz de 7 Haziran’da nasıl olsa AK Parti iktidar oluyor bir şey olmaz dediler, kızıp başka yerlere gittiler. Ama bu iş iktidar olup olmama, parti falan meselesi değil. 1 Kasım’da tek başına iktidarı yakalayamazsak şer güçler Türkiye’nin üzerinde ki oyunları birer birer hayata geçirmeye çalışacaklar. Meseleyi kimse hafife almasın, kimse boş ver demesin. Şu kalan 10 günlük süremiz içerisinde yapacağımız tek şey var, kapı kapı gireceğiz, hane hane dolaşacağız, gece 1’de bir kulüp açıksa gidip oradan oy isteyeceğiz. Ama sakın ola 7 Haziran’da yaşadığımız trafik kazasını bu ülkeye, bu Besni’ye, bu Adıyaman’a bir daha yaşatmayalım. Çünkü 1 Kasım’da ki maçın tekrarı yok. Bu dönüm noktası, burada İbrahim, Ahmet, Mehmet hiç fark etmez, biz adayı konuşmuyoruz, bu ülkenin selametini konuşuyoruz. 1 Kasım istikrarın devamı için, bu ülkenin selameti için bir dönüm noktasıdır.

Kalan süremiz içerisinde elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz ve inşallah Adıyaman’da 5-0’rı, Yakup Taş ağabeyimizi Besnililer çıkaracak” dedi.

Daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışına katılan Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu vurguladı.

Bülent Arınç konuşmasında “Besni’nin ne kadar başarılı olduğunu, İnsanlarının ne kadar yiğit olduğunu, vatansever olduğunu, memleketlerine çok bağlı olduklarını biliyorum, hayırsever olduklarını biliyorum. Gençlerinin memleketimizin değerli bireyleri olduklarını biliyorum. Besni’ye sevdamız var.

Yıllarca bu yolda hizmet ettik. Refah Partisi’nde, Fazilet Partisinde de milletvekili olduk Ak Parti’yi kurduk ak partide de 3 dönem bulunduk Allah’ım meclis başkanlığı nasıp etti, başbakan yardımcılığı nasıp etti. Bunlar dünya makamlarıdır. Vatanımız için memleketimiz için ülkemiz için elimizden gelen çabayı gösterdik. Bugün de sadece sızın dostluğunuzla iftihar eder, artık milletvekili adayı ve bakanlık imkânından kendini uzakta tutmuş bir kardeşiniz olarak, bu seçimler çok önemli vatanımız için Besni’miz için Adıyaman’ımız için 78 milyonumuz için bende can havliyle bütün Türkiye’yi dolaşarak aman ne olursunuz 7 Haziran’da ki gibi bir kaza olmasın.  Memleketimizde milletimizin verdiği karara saygı duyuyoruz. 7 Haziran’dan dolayı kimseyi suçlamıyoruz. Suç varsa bizdedir, hata varsa bizdedir. Yanlış varsa bizdedir. Ama olan memlekete olmasın bu memleket sahipsiz kamasın hükümetsiz kalmasın, başladığımız yatırımlar terk edilmesin bu ülkeyi talan etmek isteyenlere fırsat doğmasın diye gece gündüz çabalamamız lazım.

Bakınız 7 Haziran’dan sonra ülkemizde yeni bir hükümet kurulamadı, mecburen biz devam ettik. Koalisyon olmadı. Tekrar seçime gidiyoruz. Bu süreç içerisinde Türkiye’nin zayıfladığının ve sahipsiz kaldığını zannedenler, terör belasını tekrar karşımıza çıkardılar.  3-4 koldan vatanımıza fitne nifak tohumları ektiler. Yüzlerce insanımız yaralandı, onlarcası hayatını kaybetti. Biz sadece DAEŞ’e, PKK’ya, DHKPC’ye değil, dış ve iç bütün mihraklara karşı ülkemizin birlik ve dirliğini muhafaza ediyoruz.

Darbe Heveslilerine En Büyük Cevabı Verdik

Ak Parti’nin tek başına iktidardan gitmesini isteyip de bir türlü Muaffak olamayanlar, oyunlar tezgâhladı. Şunu söylemek istiyorum, Ak Parti’nin önünü kesmek isteyen cuntacılar oldu, darbe yapmak isteyenler oldu, planlar programlar peşinde koşanlar oldu. Başarılı olamadılar. Tanklar, toplar ve tüfeklerle bizi korkutamadılar. 27 Nisan akşamı yayınladıkları muhtıraya bu hükümet bugüne kadar hiçbir hükümetin veremediği cevabı verdi. “ Ben milletin emanetini taşıyorum, beni korkutamazsın, otur oturduğunuz yerde, Cumhurbaşkanını seçeceğiz.” dedi. Darbe heveslilerine en büyük cevabı verdi.

Mecliste 4 Parti Olursa Tek Başına İktidar Olamayız!

Peki, nasıl gidecek bunlar nasıl kurtulacağız Ak Parti’den. En akıllı metodu denediler. 2 parti varken, Ak Parti iktidar, 3 parti varken Ak Parti iktidar. Tek yol mecliste 4’üncü partinin gurup kurması bunun için HDP’yi bir proje olarak seçtiler, hepsi HDP’yi destekledi AK Parti’ye karşı seni başkan yaptırmayacağız Ak Parti’yi iktidardan düşüreceğiz. HDP barajı aşmak suretiyle çıkardığı milletvekili sayısı itibariyle biz yüzde 41 almamıza rağmen 258’de kaldık. Matematik böyle bir şey, barajın altında kalsa farklı olurdu,  barajın üstünde kalınca farklı oldu. Niye barajı geçti diye şikâyet etmiyorum. Siyaset böyledir. Geçerde, geçmezde o milletin bileceği bir iştir. Fakat 4 partiyi mecliste görürseniz, ben ne kadar yüksek oy alırsam milletvekili sayımda o kadar düşüyor.  Unutmayın 2002’de yüzde 35 ile 363 milletvekili çıkarmıştık. Şimdi yüzde 41 ile 6-7 puan daha fazla aldık ama milletvekili sayımız 100 eksildi. Neden Parlamento’ya 4’üncü parti girdi.

Hiç siz MHP’nin HDP hakkında, HDP’nin CHP hakkında, CHP’nin MHP hakkında 7 Hazirandan önce 2 laf ettiğini duydunuz mu? Birbirini eleştirdiğini duydunuz mu? Hepsi 3’ü birden onun arkasında da 14 tane parti Ak Parti gitsin de memleket ne olursa olsun hevesi ile karşımıza çıktılar. Sonunda muaffak oldular, biz yenilmedik, kapaklanmadık, yüz üstü düşmedik, sırt üstü kaypınmadık, sadece bir sendeledik, hamdolsun yine birinci partiyiz. O 3 partinin toplam oyu bizim yüzde 41 kadar etmiyor. O 3 partinin aldığı oy benim milletvekili sayımı sadece 10 tane geçiyor. Biz dersimizi aldık.

“Ak Parti gitsin de memleket ne olursa olsun!” Böyle Siyaset Olmaz!

 “Ak Parti gitsin de memleket ne olursa olsun!” Böyle siyaset olmaz, “Ak Parti gitsin ben geleyim ya da daha iyisi gelsin demek” siyasettir. Yüzde 13 ile senin iktidar olma şansın var mı? Senin yüzde 15 ile şansın olma şansın var mı? Senin ana muhalefet partisi yüzde 25-26 ile iktidar olma şansın var mı? İktidar ile benim aramdaki mesafe şu fotoğraf makinesi ile aramdaki mesafe kadardır. Bir omuz verseniz, arkadan beni bir itseniz ben iktidar oluyorum. Şuan ki anketler benim 276’yı bulduğumu gösteriyor. Bana 276 yetmez bir omuz daha ver Besni, bir dua daha et, bir gayret daha göster.” dedi.

Daha sonra Bülent Arınç ölmüşlerin ruhuna vatandaşlarla beraber Fatiha okudu. Konuşmanın gerçekleştiği alanda Besni Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Düzenlenen açılış törenine; eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent ArınçAK Parti Grup Başkanvekili Ahmet AydınAK Parti Adıyaman Milletvekili Salih FıratAK Parti24. Dönem Adıyaman Milletvekili Mehmet ErdoğanAK Parti Adıyaman Milletvekili adayı Yakup Taş, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev KutluAK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, Besni AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve partililer katıldı.


Ahmet Doğan; “ABD Utançla Tarihe Geçirmiştir”

Adıgüzel, Tarım Bakanlığına kahverengi kokarca götürdü

Kızılay’ın Gazze’ye gönderdiği yardım Gemisi Mısır’a ulaştı

Yaza formda girmek için 10 öneri

CHP lideri Özel: Tarihin akışını değiştirme fırsatı yakaladık

Malatya’da uyuşturucu operasyonuna 7 tutuklama

Kalp sağlığına dikkat

Deterjanlar besin alerjilerinin gelişimine zemin hazırlıyor

Devlet Sert’ten tayin yasağı tepkisi

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' anısına program düzenledi

Adıyaman’da uyuşturucuya 1 gözaltı

Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor

Doğa yürüyüşünde gençler tarihi tanıyor

Rotary Gümüşkaya köyüne anaokulu yaptırdı

Maaşlarını alamayan tekstil işçileri greve gitti - Videolu Haber

Hibe desteği için bugün son gün

Karşıya geçmeye çalışan anne ve oğluna motor çarptı

“Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi” konulu panel düzenlendi

Yüzen adaları kurtarmak amacıyla hazırlanan proje desteklenmeye değer görüldü

Virajı alamayan motor sürücünün refüje çıkması sonucu 2 kişi yaralandı - Videolu Haber

Besni Belediye Başkanı Alkan; “Vatandaşlarımıza Kolaylık Sağlamak İçin Çalışıyoruz.”

Atalar’dan hükümete sert eleştiri: ‘Her bir karış toprağın hesabını soracağız’

Merkez Bankası’nın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL

Hz. Ömer'in Adaleti ve Hoşgörüsü Kahta'da sahnelendi

Uzmanlar uyardı: Dizlerde ağrı kireçlenme habercisi olabilir

Başkan Akpınar söyleşi programında gençlerle konuştu

Haliliye Belediyesi ulu çınarların gönüllerine dokunuyor

13 yaşında ve 13 kilo olan hasta sağlığına kavuştu

Ege Denizi'i 4.5 büyüklüğünde deprem ile sallandı

Kahramanmaraşlı kadınların geleneksel lezzeti: Cevizli incir reçeli - Videolu Haber

Yükleniyor

BESNİ’DE FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

KONUKOĞLU AİLESİ CAPİTAL GÖNLÜ ZENGİNLER LİSTESİNDE

Başkan Emre'den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi’nden Aşure Etkinliği

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı

Aydın; Operasyon Türkiye’nin Bekası için gerekliydi

Hibe desteği için bugün son gün

Merkez Bankası’nın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL

Başkan Sadıkoğlu: ‘6 ay yetmez, en az 2 yıl daha uzatılmalı’

Merkezi yönetim bütçesi 209 milyar açık verdi

İstihdam sayısı 147 bin kişi artarak 32 milyon 423 bin kişi oldu

Çekirdeksiz kuru üzüm ihracatı arttı

İsrail'e 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması getirildi

Milletvekili Kurt: “Çiftçilere desteklerimiz devam ediyor”

Başkan Demir'den maaşların bayram öncesi ödenmesini talep etti

Milletvekili Özhan: ‘TYP, amacının dışına doğru sapmaya başladı’

Mobil tehditleri hafife almayın

ADYÜ projesi kanserle mücadelede önemli bir rol üstlenecek

Deneyap Teknoloji Atölyeleri için başvuru süreci uzatıldı

Başkan Çelebi: Belediyelerin yenilenebilir enerjiye geçişi hızlanmalıdır

ADYÜ'de hazırlanan proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

SANKO Okulları’nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor

Milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu başarıyla tamamladı - Videolu Haber

Türkiye’nin ‘İlk Yerli ve Milli Gözetim Radarı’

Bilim ve Teknoloji Atölyeleri anne ve kız çocuklarını ağırladı - Videolu Haber

İHA'lara kesintisiz iletişim

Ordu’da Halter Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı

Adıyamangücü U18 Adıyaman Şampiyonu oldu

Karaköprü Belediyespor Osmaniyespor maçı hazırlıkları başladı

TFF Süper Lig'de yabancı VAR görevlendirmesine başladı

SANKO okulları öğrencilerinin okçuluk başarısı

Adıyamanlı güreşçilere malzeme desteğinde bulunuldu

Durmuş, Kütahyaspor maçını değerlendirdi

BIOR sona erdi

GBB Spor Kulübü, kupa ve madalyalara doymuyor

BESNİSPOR VE ŞAMBAYATSPOR BİRLEŞTİ KAYMAKAM PARTAL: HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG

Doğa yürüyüşünde gençler tarihi tanıyor

Yüzen adaları kurtarmak amacıyla hazırlanan proje desteklenmeye değer görüldü

Hz. Ömer'in Adaleti ve Hoşgörüsü Kahta'da sahnelendi

Kahramanmaraşlı kadınların geleneksel lezzeti: Cevizli incir reçeli - Videolu Haber

“Antep İşi Nakışı” insanlığın ortak mirası olma yolunda

Geleneksel resim yarışması

Yeşilay’dan ‘Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’

Göbeklitepe’de turizm haftası kutlandı - Videolu Haber

Nemrut Rotary Kulübü meslek hizmet ödülünü nalbant Osman Bakır’a verdi

Cendere Köprüsü’nde temizlik çalışmaları yapıldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16