• BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

AK Parti Seçim Bürosunu Açtı

AK Parti Besni İlçe Teşkilatı 7 Haziran 2015 seçimleri öncesi seçim karargâhını milletvekili adaylarıyla birlikte açtı.

Siyaset 7.05.2015 18:02:36 0
AK Parti Seçim Bürosunu Açtı

Oduncular Çarşısı karşısında bulunan Camlı Kahvede açılışı yapılan seçim bürosuna Ak Parti Adıyaman Milletvekili Adayları Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, İclal Yalçın Tutuş, Ak Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, ilçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Ak Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve partililer katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışta, açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; “ Besni Ak Parti doğduğu günden bugüne kadar Ak Partinin ak davacılarını her zaman bağrına bastı, destek oldu, her zaman gayret gösterdi. Bu seçimde de Adıyaman’da 5, Türkiye genelinde 400 milletvekili hedefimiz var, bu hedef uğruna eminim ki Ak Parti teşkilatı ve Besni elinden gelen her şeyi yapacak ve 5 milletvekili arkadaşımızı da meclise hep beraber göndereceğiz inşallah. Bu sevinç, bu güzel tablo bunun şimdiden habercisidir.

Bu vesileyle ilçe seçim irtibat büromuz ilimize, ilçemize, ülkemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen; “Ak Parti çok şey, Ak Parti yüreğimizin iktidara yansımasıdır. Ak Parti sizin ülkeyi yönetmeniz demek. İnsanlığın var olmasından bu yana insan merkezli bir iktidarın yol yürüyüşünün bugün ülkede idareye hâkim olması demek.

CHP zihniyeti bu memlekette sizin, çocuklarınızın, babalarınızın ve değerlerimizin muhabbetini yapıyor. CHP bugün bu ülkede ülkenin asıl unsuru olan, hepimizin vazgeçilmezi olan inançlarımıza ve değerlerimize saldırarak, muhalefet ederek varlığını sürdürmeye çalışıyor. Aynı şekilde bugün iktidar olma iddiasında, parlamentoya girme iddiasında bulunan HDP ne yapıyor. Çok değil dün Müslümanlar için Kâbe neyse bizim içinde Taksim odur diyecek kadar milletimizin değerlerine ve inançlarına karşı duracak kadar halktan kopuk bir şekilde alnı secdelilerden, yüreği imanlılardan oy isteyecek kadar cüretkâr olan bir HDP partisi var.  

Taksimi değerimiz, vazgeçilmezimiz olan Kâbe ile eşit görmeye cesaret edeceksiniz ondan sonra bu milletten oy isteyeceksiniz ve iktidar olacaksınız. Bu anlayışla mı iktidar olacaksınız.

Bizden olan, bizim için çalışanlar için Ak Parti iktidarını başımızdan eksik etmesin. Bize de Allah için çocuklarımız için samimiyetimizle, gayretimizle, bu iktidara bu ülkenin geleceğine katkı sağlamayı nasip etsin” dedi.

Daha sonra konuşma yapan İclal Yalçın Tutuş; “ 7 Haziran seçimlerinde bizim yine yükselişte olmamızla cevabını alacaklar. Biz burada hep beraber 5-0 çıkartacağız inşallah.

Biliyorsunuz Ak Parti, ilklerin ve icraatların partisidir. Özellikle seçim meydanlarında ana muhalefet partisi ve diğer küçük muhalefet partileri sürekli boş hayaller peşinde koşarak vaatlerde bulunuyorlar. Milletimizin bilinçlendiğinden haberleri yok. Ama milletimiz geçmişte yaşadıklarını unutmuyor. Biliyorsunuz başörtülü gençlerimiz üniversite kapılarından geri çevrildi yine meslek liseli mezunu olan gençlerimizin önleri tıkandı, mesleklerine ulaşamadılar. Ak Parti hep bunlara çözüm üretti ve her şeyi normalleştirdi. Fakat biz bunları unutmuyoruz ve unutmayalım.

Sevgili hemşerilerim 7 Haziran 2015 genel seçimleri bizim için artık ikinci dönem ve bütün her şeyin tamamlanacağı dönem. Öncelikle sizlerin anayasası değişecek inşallah. Ayrıca başkanlık sistemi gelecek ve şuan hali hazırda devam eden çözüm sürecide sonuca erdirilecek inşallah. Bizde bunun için Türkiye’de 400, Adıyaman’da da 5 milletvekili diyoruz” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Salih Fırat; “Ana muhalefetin genel başkanı şunu söylemiş, kendisinin iktidara gelemeyeceğini itiraf etmiş. Ne demiş biliyor musunuz, Ak Parti ancak 330 milletvekili çıkarır demiş. Allah razı olsun zaten seçimin sonucunu şimdiden söylemiş. Yani benim burada bir iddiam yok ben iktidara gelemeyeceğim, Ak Parti gelecek ama ancak 330 getirecek. Arkadaşlar bize 330 yeter. 330 gelince biz özlediğimiz sivil anayasayı çıkarabileceğiz. Zaten bunu ana muhalefet partisinin genel başkanı halkımıza da itiraf etmiş durumda.

Diğer partiler ne diyor, yıllardır özgürlükten, adaletten bahseden partiler elde ettiğiniz bazı hakları yasaklayacağım diyor. Ne yasaklayacak, Diyanet Başkanlığını kaldıracağım, din dersini kaldıracağım diyor. Kâbe Müslümanlar için neyse Taksim’de bizim için de o diyor. Al Taksim sizin olsun Kâbe diyanet ve din dersi bizimdir.

Sevgili Besnili kardeşlerim bu seçimde 5-0 yapmamız için bir oy bile önemlidir. O yüzden hep birlikte çalışacağız. Adıyaman’da 5 adayımızı da Ankara’ya göndereceğiz inşallah” dedi.

Daha sonra konuşma yapan İbrahim Halil Fırat; “ Besni her zaman milli iradeden, istikrardan yana oldu. Bende öyle inanıyorum ki 7 Haziran’da yine Besni üzerine düşenin daha fazlasını yapacak. Teşkilatın kuruluşundan bu yana ve İl Başkanlığım süreci içerisinde kendisiyle birlikte çalışmaktan çok büyük keyif aldığım, onur duyduğum Mehmet Erdoğan’la birlikte şuan milletvekili olarak 7 Haziran’dan sonra ise teşkilatın bir ağabeyi olarak kendisinden çok şey öğreneceğiz. Hepimizi beş milletvekiliyle birlikte Mehmet Erdoğan’la birlikte Besni’nin emrinde olacağız” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Adnan Boynukara; “ Bu ülkenin kalkınması, gelişmesi için taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun. Biz bu konuda sadece onların elini öper destek olur, arkasından gideriz.

Besnililerin her zaman emrindeyim herkes bana ulaşabilir. Ben hepinize teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Son olarak konuşma yapan Ak Parti Adıyaman Milletvekili adayı Ahmet Aydın ise; “Besni her zaman gururumuz, yüz akımız oldu. Sağduyusuyla, verasetiyle, her seçimde milletin iradesine vermiş olduğu destekle, duasıyla Besni Adıyaman’ın da Türkiye’nin de gurur oldu.

Besni’nin Adıyaman siyasetinde çok önemli bir yeri var. Besni’nin benim yüreğimde de gönlümde de çok özel bir yeri var. Gözlerimizi açtığımızda, siyasete atıldığımızda yanımızda hep samimi hep sağlam duran, duasıyla, desteğiyle onurumuz olan Besnilileri gördük. Onun için Besni bizim için özeldir.

Evet, genç yaşta siyasete atıldık. Bundan yaklaşık 15 sene önce Fazilet Partisi’ye başladı serüvenimiz, sonra malum parti kapatma yeni parti Ak Parti ile birlikte gözlerimizi açtığımızda tabi siyasetin zor bir zanaat olduğunu biliyorduk. Ama bizim siyasete girmede ki hedefimizin de millete hizmet olduğu en hayırlımızın başkasına faydası dokunan olarak siyaset vesilesiyle Besni’ye, Adıyaman’a, Türkiye’ye hizmet olduğunu bilesiniz değerli kardeşlerim.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 


Sağlık Bakanı Koca, 36 bin sağlık personeli alınacağını duyurdu

Şanlıurfa'da 68 yıl sonra gelen mutluluk

Yazar Harmancı Türk Edebiyatı’nda eleştiri konusunu ele aldı

İki otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Başkan Sadıkoğlu: Kişisel rantları uğruna Malatya’yı borç batağına sürüklediler

Adıyaman’da kermese yoğun katılım - Videolu Haber

Şarampole devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Kıbrıs’tan gelen heyet Başkan Tutdere’yi ziyaret etti

Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı

TZOB’da Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’nın katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi

Motosiklet hırsızlarından 2’si yakalandı - Videolu Haber

Tebrik çiçekleri depremzedelerin yeni evlerini süsledi

CHP’li Gökçen: Bizler için İsias Otel davası aslında hakikat mücadelesidir

Tarihi imzalar atıldı

İsias Otel duruşmasında gerginlik - Videolu Haber

72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel davasında ikinci duruşma başladı - Videolu Haber

Vali Köşger İl Emniyet Müdürlüğünü ziyarette bulundu

Kahramanmaraş İlaçlama ekipleri sahada çalışmalara devam ediyor

Mansur Yavaş toptancı hali esnafını ziyarette bulundu

Diyanet-Sen Adıyaman Şube Başkanı imam dövdü - Videolu Haber

Sabah yürüyüşü depresyonu önlüyor

Polislerden öğrencilere narkotik bilgilendirmesi

SANKO Okulları Öğrencilerinin Fırst Lego başarısı

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası sona erdi

Yüzen Adalar kurtarılıyor

Adıyaman'da toz bulutu hayatı olumsuz etkiledi - Videolu Haber

‘Sağlıklı Hayat Merkezi’ öğrencilere tanıtıldı

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Polisten kaçan araç kaza yaptı

Robotik diz protezi ameliyatının önemli 5 avantajı

Yükleniyor

Maaşlarını alamayan tekstil işçileri greve gitti

BESNİ’DE FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

KONUKOĞLU AİLESİ CAPİTAL GÖNLÜ ZENGİNLER LİSTESİNDE

Başkan Emre'den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi’nden Aşure Etkinliği

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı

Aydın; Operasyon Türkiye’nin Bekası için gerekliydi

Tarihi imzalar atıldı

Evcil Hayvan Endüstrisi İstanbul’da Buluşuyor

Mega Polietilen işçileri direnişe devam kararı aldı - Videolu Haber

Adıyaman'da ‘Kafe Boykotu’ karşılık bulmadı - Videolu Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan TZOB’u ziyaret etti

Bakan Işıkhan'dan 1 Mayıs açıklaması: ‘Kitlesel kutlama inadı’

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan ‘Yerel Halk’ açıklaması geldi

Kırmızı et fiyatlarındaki artış cep yakıyor - Videolu Haber

Milletvekili Hamarat’a KEİPA’da üst düzey görev

Mustafa Adıgüzel: ‘Fındıkta alan bazlı gelir desteği 10 yıldır değişmedi’

Eaton teknoloji karavanı yola çıkıyor

Mobil tehditleri hafife almayın

ADYÜ projesi kanserle mücadelede önemli bir rol üstlenecek

Deneyap Teknoloji Atölyeleri için başvuru süreci uzatıldı

Başkan Çelebi: Belediyelerin yenilenebilir enerjiye geçişi hızlanmalıdır

ADYÜ'de hazırlanan proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

SANKO Okulları’nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor

Milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu başarıyla tamamladı - Videolu Haber

Türkiye’nin ‘İlk Yerli ve Milli Gözetim Radarı’

Bilim ve Teknoloji Atölyeleri anne ve kız çocuklarını ağırladı - Videolu Haber

SANKO Okulları Öğrencilerinin Fırst Lego başarısı

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım Satranç Şampiyonası sona erdi

Ponto MK Gergerspor’a Kaymakam Saygılı'dan tam destek

Muaythai Türkiye Şampiyonası sona erdi

Adıyamanlı güreşçiler malzemelerine kavuştu

SANKO okulları öğrencisi yüzme yarışmasında il birincisi oldu

Fenerbahçe altın değerinde puanı kaçırdı

Besni Spor, 1958 Gölbaşı Spor'u 5-0 mağlup etti

Karaköprü Belediyespor ilk kez 2. Lig’e yükseldi

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı

Kommagene Fotoğraf Zirvesi açılışı gerçekleştirildi

Mersin’de 4 gündür devam eden festival gala yemeği ile son buldu - Videolu Haber

‘Kommagene Fotoğraf Zirvesi’ başladı - Videolu Haber

Başkent gençlik meclisinden “Ah tiyatro vah tiyatro” oyunu

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sanat evine yoğun ilgi - Videolu Haber

Adıyaman’ın ‘O Ses’i belli oldu - Videolu Haber

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Adıyamanlı halk oyunları ekibi Türkiye finallerine yükseldi

Gölbaşı’nda çocukların yamaç paraşütü keyfi

Enkaz 04.17 fuarın ilgi odağı oldu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16