-
BIST 100
13263,34%-0,56
-
DOLAR
48,81% 0,05
-
EURO
55,87% -0,18
-
GRAM ALTIN
6750,76% -0,92
-
Ç. ALTIN
10826,04% 0,00
Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
Adıyaman'da, polis tarafından durdurulan ve üzerlerinde 471 gram sentetik uyuşturucu çıkan 5 kişi gözaltına alındı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde düzenlenen operasyonda 5 şüpheli üzerinde toplam 471 gram sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu muhafaza altına alınırken şüpheli 5 kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
İl Emniyet Müdürü Metin Alper, yaptığı açıklamasında, Adıyaman halkının huzurunu vatandaşların güvenliğini sağlamak adına Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube görevlilerince dün yapılan operasyonda 5 şahıs üzerinde yaklaşık 500 gram bonzai maddesi ele geçirildiğini kaydeden Alper, açıklamasına şöyle devam etti; “Bu yapmış olduğumuz operasyonlarla birlikte ilimizdeki son 6 ayda uyuşturucuyla mücadele kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğümüz 1 Ocak 2019 tarihinden 6 aylık periyotta yapmış olduğu çalışmada toplam 152 olayda 332 şahıs gözaltına almışlardır. Bu olaylardan 37 kişi uyuşturucu ticareti yapma olayıdır. 34 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.
Yine yakalamaların yanı sıra bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerimiz devam etmekte bu kapsamda Narko Rehber projesi çerçevesinde 2019 ilk 6 aylıkta toplam 2 bin 886 vatandaşımıza ulaştık onlara narkotik konularında bilgiler verdik. Tabi biz bu çalışmalarımızı vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Bu anlamda Yeşilaydan, Aile Sosyal Politikalardan, Sağlık Müdürlüğünden ve diğer kurumlardan her türlü desteği almış bulunmaktayız.
Değerli arkadaşlar 6 aylık periyotta arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmada 11 kilo 133 gram esrar, 168 gram toz esrar, 193 gram eroin, 566 adet extaciy hap, 1 kilo 742 gram bonzai, 1 kilo 440 gram bonzai ham maddesi, 109 gram metamfetamin, 657 adet narkotik ecza hap maddesi, 10 kök kenevir bitkisi elde edilmiştir.
Türkiye ortalamasında uyuşturucu kullanımı yüzde 3 oranında iken, uyuşturucu kullanım oranı yüzde 0,5'tir. Bu oranı biz yapmış olduğumuz çalışmalarla destekliyoruz. Dün yapılan operasyonda ele geçirilen 447 gram yani yaklaşık 500 gram bonzai maddesinin her bir gramının bir kişiyi zehirleyeceğini düşünürsek, toplamda 500 gencimizin zehirlenmesini önleyecek bir operasyon yapılmış oldu."
Adıyaman’da hava serinliyor: Gece sıcaklığı 16 dereceye kadar düşecek
Aile ve Gençlik Fonu’ndan 222 bin 988 gence 21 milyar 48 milyon liralık destek
Yatırım yoluyla vatandaşlıkta usulsüzlük: 6 bin 134 kişinin kararı iptal edildi veya geri alındı
Saimbeyli’de 5,0’lık deprem sonrası Savrun Fayı uyarısı: ‘Tehlike bitmiş değildir’
AKEM’de yeni dönem hazırlıkları tamamlandı: 170 öğrenci YKS kurslarına kayıt yaptırdı - Videolu Haber
99 yasa dışı kenevir ekim alanına operasyon: 217 bin 608 kök imha edildi
Samsat’ın Kırmacık köyünde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı
Salkımbağı TOKİ’de semt pazarı her pazartesi kurulacak
Gençler teknoloji becerilerini DENEYAP sınavında sergiledi
Süper Lig'in yeni lideri Amedspor: Amedspor 3-2 Beşiktaş
Diyarbakır’da Beşiktaş’a ilk yarı şoku: Amedspor iki golle önde
Fenerbahçe’den sahasında 8-0’lık galibiyet: Muriqi ve Greenwood’dan altı gol
Bahçeli: ‘Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşüneceğiz’
Gürlek: ‘UYAP’ta başvuru ve sorgulama işlemlerini kolaylaştıran uygulamalar hizmete sunuldu’
Kadın emeği fırıncı esnafıyla buluşuyor: Adıyaman Belediyesinden bin önlük desteği - Videolu Haber
Fenerbahçe, 41 bin 663 kadın ve çocuk taraftarın dayanışmasını 15’inci yılında andı
A Milli Takım’ın aday kadrosunda Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız ve Mert Müldür yer almadı
Erbakan’dan borsa tepkisi: ‘Yandaşa özel hukuk uygulayan bu düzene rıza gösterilemez’
Tutdere ve Yıldırım, Gölbaşı’nın altyapı ve imar çalışmalarını görüştü
Erdoğan BM Genel Kurulu için ABD’ye hareket etti: 22 Eylül’de konuşacak
Özgür Özel: ‘Mansur Yavaş’ın adaylığı çok önemli bir seçenek’
Adıyaman’da bademe öngörülebilir fiyat, tütün üreticisine destek çağrısı
Adıyaman’da TEKNOFEST heyecanı: Hava ve kara araçları afet senaryolarında görev yapacak
Ağıralioğlu: ‘Seçim bir mecburiyet olarak milletin gündemine girmiştir’
Depremde atölyesini kaybetti, 50 kadına iş kapısı açtı: Zahide Durmaz Akar Adıyaman’ın ilk kadın Ahisi oldu
Özgür Özel’den emeklilere vaat: ‘Maaşlar önce bir, ardından 1,5 asgari ücret olacak’
Trabzonspor’dan Galatasaray’a dört gol: Salah üç golle yıldızlaştı
Hallaç: ‘Şehitlerimiz ve gazilerimiz milletimizin gurur ve onur abideleridir’
Türk Ocakları Başkanı Güçlüer: ‘Gazilerimize duyduğumuz minnet yalnızca 19 Eylül’e sığdırılamaz’
Adıyaman’da otizmli bireyler ve aileleri haklarını öğrenmek için buluştu
Yükleniyor



